Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 9 januari 2020

En till

Och tur är det. Var vaken tidigare så jag skulle bara. Hmmm och där försvann det försprånget. Kom dock till jobbet iaf. Även om det var senare. Tog dock den vanliga vägen och inte den snabbaste. Bara för att upptäcka att jag lika gärna hade kunnat ligga kvar under täcket och denna dag aldrig hade funnits. Istället för att ha en lugn dag och jobba proaktivt var det till att släcka bränder. Fick delegera det proaktiva till chefen. Som tack och lov tänker i samma banor som mig. Alltså behöver man inte tala om hur man vill ha det för det vet chefen redan. (Chefen vill ha det lika. Bra chef alltså.)


Straxt innan jag kunde smita hem hade jag så pass mycket information att jag kunde informera leverantören som har lovat att hjälpa oss med det den kan. Denne leverantör börjar jobba en timme före mig. Alltså bör det finnas tämligen snart efter att jag ha börjat tillräckligt med info för att få kontroll över läget och släppa på delar i flödet igen. Och inte nog med att det var en eländig dag, det regnade hela vägen hem. Blev ändå nästan 5km innan jag var hemma men trevligt att gå var det inte.


Väl hemma var det till att fixa sig en macka, förbereda maten till jobbet i morgon och sedan köra igång diskmaskinen när väl allt var klart. Blommorna fick också sitt. Dvs de som överlevt ledigheten. Har även förberett en del som ska med hem. Och på sängen låg ett par chokladkakor. Precis vad jag behövde. Har dock lejonparten kvar. Nu återstår tandborstning och sova. Tror jag ska göra det redan nu. Ska överleva morgondagen också. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar