Öland

Öland
Solnedgång

måndag 27 januari 2020

Första dagen denna vecka

Och det känns mer och mer som första dagen på en förkylning. Dvs den där dagen man känner att den är på g men inte har hunnit bryta ut. Å andra sidan har jag gått en massa både igår och idag. Och redan har både hassel och al hängen. Så just nu hoppas jag mest på allergi. För då går det ju över så snart de är färdiga. Ska ju på en liten affärstripp i dagarna 3 n'sta vecka. Och det finns inget värre ä att flyga med förkylning.


Men om vi tar denna dagen först. Var inte jättepigg i morse men kom både upp och var i bra tid på jobbet. Och kors i taken så tom på möten som denna dag var har jag inte haft sen före jul någon gång typ 90 eller så. Bara tre st. Å andra sidan är det dubbla möten hela onsdagen som kommer så det lär jämna ut sig. Då jag var i hyfsad tid i morse tänkte jag gå hem i hyfsad tid. Låt mig säga att det sket sig som vanligt.


Hann gå en knapp timme innan maken plockade upp mig för en mindre utflykt till en affär maken gillar att besöka. Behöver jag nämna att de har mycket byggsaker, verktyg osv? Nåväl finns lite så jag kan spela pokemon i en kvart eller så iaf. Dessutom en bit bort så jag brukar därmed klara mig undan en stund. Därefter släppte han mig när det var ett par km kvar så jag kunde se till att få ihop iaf 8km idag. Med telefon, stegräknaren hittade lite mer distans.


Väl tillbaka till lägenheten var det till att fixa till maten dels så jag kunde äta nu ikväll men också frukosten och grönsaker till lunch. Tänkte äta pasta med köttfärssås och till det är det gott med rårivna morötter. Sen lär jag säkert vilka ha lite annat också när jag väl ska gå i morgon. Men då får jag fixa det då. Nu tänker jag borsta tänderna och sedan lägga mig.  Behöver det känner jag. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar