Öland

Öland
Solnedgång

tisdag 8 maj 2012

Så typiskt!

Har ju varit i Finland idag. Riktigt fint väder där också. Iaf så länge jag inte tog på mig några solglasögon. Men så fort jag tog på mig dem gick solen i moln. Säg är det inte typiskt?


Men även att man då ska sitta inne på möte mest hela dagen?? Fick dock träffa två av de finska inköparna som jag jobbar ihop med. Med den ena kom jag överens om att vi visst ska göra en leveransbedömning. Dock är vi lite osäkra på vem från inköparna som ska vara med på den. Men ett steg närmare är vi. Den andra diskuterade jag en leverantör med samt lite spännande lösningar som är på g. Kan blir intressant. Dock glömde jag prata med honom om en annan leverantör och nu är jag hemma igen. Säg är det inte typiskt??






Kom iväg till flyget smidigt och bra. Var dock något sen till Arlanda och hade inte så lång tid på mig till nästa flight som ligger i andra änden av Arlanda. Det var bara till att ta fart och halvspringa så man hann dit samt igenom säkerhetskontrollen. Hann köpa en dricka sedan skulle vi gå om bord. Om det nu hade gått som planerat. Men se sista planet var försenat. Är det inte typiskt?? Hade ju kunnat gå i en lagom takt i stället om jag hade vetat..............


Men jag kom hem. Taxi väntade på mig som den skulle och maken släppte in mig. Glömde dock att jag skulle ha retats lite med maken. Köpte honom ytterligare en GANT skjorta samt ett par strumpor. Hade dock talat om för honom att jag hade varit i den butiken och handlat. Hade planerat att ge honom strumporna och vänta med skjortan. Det glömde jag dock, är det inte typiskt?


2 kommentarer:

  1. Ibland blir allt rätt och ibland blir det lite tokigt men ändå rätt i slutänden. Ganska bra.

    SvaraRadera
  2. Bara det blir bra så är det bra :)

    SvaraRadera