Öland

Öland
Solnedgång

tisdag 15 maj 2012

Gillar när fel blir bra

Dvs när väderprognosen säger regn och det sker är att det blir mulet ca en halvtimme. Hade stått ut en timme till men det gör inget med bara en halvtimme mulet istället för en heldag med regn. Nu hoppas jag på bra väder resten av veckan också.


Jobbade hemifrån idag. Fick en riktigt trist fil igår som behöver förberedas och bearbetas innan vi kan ha möte med den som underlag. Och samtliga enheter ska ha möte med denna fil som bas. Och helst redan på måndag nästa vecka. Har nu gjort alla utom hundra rader. De hoppas jag hinna med i morgon före frukost. Har möte med en leverantör som finns med på listan sedan. Allt ska helst vara klart före semestern....... Mycket jobb blir det.


Vet Ni hur fyrkantig man blir i ögonen efter några timmar?? Och jag har "bara" varit framför datorn 10 timmar idag. Så nu blir det inte mer idag. Kom på att lite pauser behövdes. Passade på att tvätta. Tvättstugan var ledig och ett par maskiner kunde jag plocka ihop. Nu är allt tvättat och tillbaka till sina platser som rent.


Igår efter jobbet hann jag både handla, plantera nya blommor på balkongen och plocka runt lite.  Hoppas bara att Margariter (eller hur de nu ska stavas, ser fel ut) klarar sig ute nu. Blev blå lobelia också. Kan bli bra om de överlever. Beror på hur mycket sol och vatten vår herre kommer att ge dem. Men det lär väl synas rätt snart antar jag.


Packade det mesta för helgen redan igår. Men troligen åker vi inte förrän torsdag morgon och då med min bil. Hoppas få på mina sommardäck. Med lite tur så. Någon ny dator har vi inte sett men de har iaf inte skjutit mer på leveransen. Håller tummarna för att de låter bli också.

Nu är det lika bra att låta denna dator får vila lite. Kanske ska stänga av den innan den slår ihop själv som omväxling?? God natt!


2 kommentarer:

  1. Skönt med bra väder, passar ju att plantera då.
    Hoppas ni får ett mysigt veckoslut :)

    SvaraRadera
  2. Tack för tipset om köttfärs till igelkotten men risken är väl att alla katter som stryker omkring snor maten :)

    Ha en fin dag
    Kram

    SvaraRadera