Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 31 maj 2012

Fryser!!

Är ju kallt ute igen! Eller så beror det på att jag bara har vårjacka nu och inte tjock vinterjacka. Har tom tagit på mig långbyxor igen, Förvisso bara tunna legging med dekorationer men iaf. Har haft korta byxor ett tag nu annars. Vill ha det igen!






Har dock fått veta att temperaturen nästa vecka ska vara upp till 31° och som kallast på nätterna 16°. Känns som jag kan leva med det ett tag framöver. Och skulle det inte bli mer än 20° så är det fortfarande bättre än här och nu! Å andra sidan behöver jag inte vattna mina blommor i byttan på balkongen. För det kommer en regnskur med jämna mellanrum. Men solen försvann någonstans mellan Jylland och Köpenhamn på vägen tillbaka i tisdags.





Har iaf hunnit att tvätta upp allt och börja packa. Men jisses så sliten jag känner mig för tillfället. Måtte jag piggna till lite innan de närmaste två veckorna. För de lär bli en aning tuffa. Annars får jag väl tillbringa midsommarhelgen med att sova. Någon nytta av den helgen ska man väl ha. Även om jag egentligen inte har någon lust att sova bort den. Hoppas kunna få en chans att ta en eller två dagar extra ledigt i samband med den helgen.


Men nu borde jag gå ut till parken utanför. Något litet jippo där. Något lopp för skolan och de lägre klasserna om jag har förstått det rätt. Passar bra för jag är trött och de yngre eleverna ska väl snart lägga sig de med??

God natt!

3 kommentarer:

  1. Jag sörjer också att värmen gjorde ett så kortvarigt besök. 2-3 plus på morgonen är inte roligt

    SvaraRadera
  2. Usch! Det har varit 10 grader här, du måste vila så du inte bränner ut dig! Jag skall bädda ner mig i soffan och softa nu :) Härligt

    SvaraRadera
  3. Helt sjukt väder, vi hade +5 igår fm, nästan så vinterjackan kommer fram igen!
    Ha det gott

    SvaraRadera