Öland

Öland
Solnedgång

fredag 11 maj 2012

Mer sol tack!

Var hyfsat fint väder ända tills jag landade i Växjö tisdag kväll. Sedan har det varit blåst och regn om var annat. Ok någon minut med sol lite då och då. Men jag vill ha mer sol! Vill kunna sitta på balkongen och fundera på vad som ska planteras efter påskliljorna som nu sakta håller på att vissna ner.


Kanske tom få lite färg? Iaf på ben och armar. De är så vita att hade jag haft vita lakan i sängen hade jag försvunnit i dem. Varit totalt osynlig. Ok lite överdrivet men inte mycket. Har dock tänkt att fuska lite och när lotionen tog slut sist köpte jag sådan som ska ge lite färg. (Tog den som ska ge mycket färg.) Efter ett antal gånger så har den ännu inte gett något resultat.


Maken köpte dator på nätet förra helgen. Betalade i förskott men beställde även lite minne till servern. Minnena är restade. Skulle först komma i slutet på denna veckan. Igår stod det att det skulle komma nästa fredag och idag kunde vi läsa att det kommer den 25-e. Min dator som var det dyraste gick inte att skicka utan minnen som inte ens är till den datorn....... Min nuvarande klara numera knappt en timme innan den ger upp.


Får se hur många gånger jag försöker göra inlägg här innan den kommer. Nu är det dags att lägga upp detta för nu närmar jag mig en halvtimme. Ha det gott!

1 kommentar:

  1. Hoppas att datorn snart kommer. Här har det precis blivit knoppar på syrenerna. Lite värme skulle behövas nu

    SvaraRadera