Öland

Öland
Solnedgång

måndag 7 maj 2012

En vacker dag

Har det varit idag. Och som alltid när något är helt utmärkt är också något väldigt fel...... Det kan inte bero på att jag skulle resa idag, Lika fint väder både i Danmark och här i Finland. Det som inte var OK idag var att några kineser (jo de var från Kina) tyckte de kunde ta min väska när de skulle av i Malmö.

Dock kom de på att det inte var deras väska. Så de ställde den på perrongen i Malmö...... :( Tack gode gud för vänliga och omtänksamma människor. Jag hade koll på min väska vid varje stopp med tåget utom just vid Malmö C. Men se det fanns de i vagnen som gick ut och sträckte på benen och såg de hela. De var dessutom så vänliga att de tog väskan med och frågade om den tillhörde någon i vagnen. :)

TACK snälla Ni som bar in min väska igen!!



Sånt här kan göra mig något irriterad. Ska man verkligen behöva sitta och ha sitt bagage i knät för att vara säker på att det inte försvinner?? Även i 1-a klass? Vill snart ha låsbara skåp på tågen! Hör Ni det SJ och DSB?? Jag vill kunna jobba när jag åker 1-a klass SJ inte bevaka mitt bagage!

Sedan har jag varit ute och gått i Tampere (Tammerfors) idag. Gick inte vilse alls!! Nästan men det var i mataffären när jag var på jagt efter salmiak och söt lakrits.

Dags att göra annat. Ha det!

2 kommentarer:

  1. Så det kan gå till! Har inte tänkt att det kan hända, men det kan det förstås. Det drenerar ju så mycket energi från en, men uj vad jag skulle bli arg. Tur att någon tog tillbaka väskan.

    SvaraRadera
  2. Oj vilken tur att väskan inte försvann

    SvaraRadera