Öland

Öland
Solnedgång

tisdag 27 november 2018

Tisdagen som försvann

Och med den arbetslusten. Vaknade hyfsat tidigt och skulle bara. Förstår inte varför tiden går så fort varenda gång man bara ska..... Jaja, jag blev klar och jag kom iväg. Väldans kallt men helt underbart ute så jag unnade mig den långa rundan redan på morgonen. Blev lite sen till jobbet därmed. Fast det tog jag igen innan jag gick hem.


Hann med  möten, några utfallsprover osv sen försvann inte bara arbetsdagen utan även arbetslusten. Och ingen av kollegorna hade sett den när den gjorde det. Blev ändå klar med det som behövdes och det får duga för idag. På vägen hem skulle jag handla lite tandkräm. det känns renare om man använder det. Som vanligt blir det lite till. Tänkte vara smart och gå det som behövdes innan och sedan gå raka spåret hem. Hmmm det gick så där för jag gick i nästan en timme till innan jag kom hem. Hade dock min borttappade vante med hem.


Nackdelen med att gå i nästan 2 timmar är att först när man kommer in tycker man det är varmt och skönt men det tar inte så lång tid innan man känner sig genomkyld. Bara att fixa sig lite att äta och sedan krypa in under en filt och försöka tina. Blev iaf ingen mer promenad. Nu är det mesta förberett inför morgondagen. Behöver bara se till slå ihop pc-n och släcka lampan. Frågan är om jag inte ska försöka göra det redan nu. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar