Öland

Öland
Solnedgång

söndag 4 november 2018

Denna höst går fort

Kan jag konstatera för plötsligt är det redan söndag igen och November! Jag som tycker att det inte var så länge sedan semestern var slut. (Och med det menar jag INTE att jag inte skulle kunna ha lite till.) Sov länge idag också men somnade senare igår. Så sliten är jag trots allt en aning mer än jag vill erkänna. Upp, fixa till, äta lite, köra igång diskmaskinen, vattna osv. Runt ett fick det bli middag idag. Vi skulle köra tidigare än vi brukar för Emil fyller år och i år kunde vi komma rätt dag.


Om gårdagen var väldigt klar med blå himmel, har denna dag varit lika grå. Har trots det fått en hel del städat i trädgården. Resten är planerat till nästa söndag och det går att genomföra oavsett väder. Fast jag föredrar att pyssla med det om det iaf inte regnar. Eller snöar men jag skulle kunna få det att funka om jag måste. Har även hunnit påbörja lite inför den 24-e denna månaden.


Nåja åter till Emil. Det enda föräldrarna visste att han önskade sig var monopol och det hade han fått av syrran och min andre bror med familjer. Och så hörlurar till sin laptop som han med hjälp av sin mor hade jobbat ihop till med hjälp av att sälja jultidningar. Jag hade ett par liggande som jag numera aldrig använder. De fick han men inte inslagna. De var trots allt begagnade. Och så pengar så han har en start till ett par nya. De är liksom inte gratis upptäckte vi när vi kollade priser.


Lina fick en kudde som låg och tog plats. Och med den var hon väldigt nöjd. Fast det vi gjorde direkt efter att grejerna var överlämnade var att Emil och jag tog oss en promenad. Blev några km även om det inte var så många. Vi spelar nämligen pokemon båda två. Dock är han gul och jag blå. De har precis fått ett gym så det lät jag honom lägga in sig på utan att slå ut honom. Och så fick han en valfri pokemon.


Nu är jag på väg ner i sängen. Ska bara borsta tänderna sen är det dags att sova. Har en lång dag framför mig. Skulle visst sluta mellan 19,30 och 20,00 med obligatorisk närvaro. Avslutas med att bli bjuden på smörgås. Så det gäller att man är utvilad. Nope dags att borsta tänderna. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar