Öland

Öland
Solnedgång

tisdag 13 november 2018

Inte så trött tisdag

Vaknade av att stereon maken hade kopplat in i sovrummet lyste upp hela rummet. Displayen har rätt kraftigt ljus märkte vi. Eller egentligen vaknade jag av att maken var uppe och försökte få den att slockna. Lyckades iaf att somna om. Annars hade jag varit väldigt tidigt på jobbet om jag så hade spelat pokemon i ett par timmar dessförinnan.


På jobbet är det dags att börja planera nästa år. Fick lov av chefen att ändra lite i filen. Eller mer exakt chefen sa att jag skulle göra som jag nu har gjort. Börjar också se ett mönster på vad som behöver göras också. Inte riktigt klar än. Har dock klassat mina leverantörer lite. Ska bara ha tankesättet godkänt av chefen innan jag tar diskussionen med inköparna. Alltid bra att vara förberedd. Som vanligt när man tror man ska ha gott om tid att göra något ordentligt hittas det något som man inte har planerat. Men har iaf fått felet verifierat med en del hjälp av kollegor.


Gick hem efter 8 timmar idag. Tänkte testa det en tisdag. Blev inte längsta rundan hem men heller inte den kortaste. Hade gäst till 17 och var väl hemma just i tid. Dvs vederbörande hade hunnit ringa på dörren när jag kliver in genom porten. Blev en slät kopp te och knappt ett par timmars diskussion. Samt present från tidigare kollega. Tack! Uppskattas.


Har hunnit äta lite, ta ytterligare en promenad, handla, hem och plocka lite. Nu börjar ögonen gå i kors så jag tror helt enkelt att det får bli en tidig kväll. Är ju några dagar kvar på veckan. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar