Öland

Öland
Solnedgång

måndag 5 november 2018

Lång dag => kort inlägg

Var uppe när jag skulle men tog längre tid på mig än tänkt så blev en aning sen till jobbet. Å andra siden kom jag väldigt sent därifrån. Tänker därmed vara sen dit i morgon också. Eller vad sägs om en 11 timmars dag lite drygt? Har dock hunnit med en del planerat. Än mer oplanerat. Var på möte hela em. Först för att få till det som saknades vad det gäller kvalité. För att därefter sitta kvar och lära mig mer om produkten. Numera vet jag att en elpatron är mer än något som sitter i värmepannan och tuggar pengar när det är väldans kallt ute.


Efter ordinarie jobb skulle det vara presentation avföretaget för oss nyanställda. Ägaren och högste chefen stod för underhållningen. Vi fick historien, vi fick mål, visioner och hur man skulle leva upp till det. Var planerat till två timmar men tog nästan tre. Sen var det gemensam fika med macka och dryck. (Nu ska jag bara komma ihåg att fixa stämplingen i morgon.) Sen var det till att gå hem. Blev ingen längre omväg hem men det blev kanske inte riktigt raka vägen hem. Men omvägen var typ 150m eller så.


Nu har jag varit hemma en dryg timme. Återstår att göra sig iordning för natten och sova. Lär behöva det om jag ska orka med veckan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar