Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 7 november 2018

Mitt i veckan

Var inte mycket piggare i morse men klev upp med en gång och gjorde mig klar. Sen fick det bli en timmes promenad innan jobbet. Kändes betydligt bättre. Orkar jag så blir det repris i morgon för det var rätt skönt att gå så tidigt. Men det betyder att jag behöver gå inom en kvart efter maken. Och att han är aningens tidig. Tror det är bäst att förbereda allt redan ikväll.


Håller på att nalla leverantörer från ena kollegan. Så även om vi bestämde att jag ska ta över den 15-e så fixar jag redan en del åt honom. Allt för att avlasta. Har även fått fart på ett par som har latat sig en del eller vad de nu pysslat med. För i tid har de inte varit. Blev ingen lunchpromenad idag så jag har tagit igen det efteråt. Och så blev det bara en halvtimme längre. Men rapporter och reseräkningar är nu inlämnade och det blev rätt.


Tog en lite längre väg hem eller jag gick en halvtimme ringde sedan maken och kom överens att mötas utanför ena restaurangen. Fick bli mat där och under tiden jag väntade in honom kunde jag ta några varv till. Fast efter maten fick han följa med på en utsträckt väg hem i fel riktning. Bara för att komma hem och upptäcka att jag behövde handla. Det var till att klä på sig igen och gå iväg. Väl hemma igen fick det bli duschen och nu torkar håret. Fast istället för att sitta här borde jag lägga fram allt till i morgon så det kan bli en längre runda då också. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar