Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 22 november 2018

Tidig torsdag

Idag får det bli en tidig kväll. Blev väl sent och svårt att komma upp i morse. Var dock på jobbet i ok tid. Dock blev dagen en aning längre än jag tänkt mig. Hann med en snabb promenad på lunchen också. Fick med ena kollegan. Attans så skönt var det även om det var kallt. Ska se om jag kan komma ihåg att ta lite bilder någon dag. För rundan går förbi en sjö och det är rätt fint där.


I övrigt hann jag med några snabba möten där alla som var närvarande var förberedda så det blev bara avrapportering. Försökte hinna med att få tag på annan kollega men se det var inte helt enkelt inte ens på utsatt tid. Men skam den som ger sig. Får jaga vidare i morgon. Tror inte det är så många möten då. Men gick hem när det var kolsvart ute. Värst vad det tidigt det är numera. Och det värsta är att det blir värre innan det blir bättre....


Var så kallt igår att jag tog vinterjacka och thermokjol på idag  till och från jobbet. Letade tom upp en mössa. Förstår inte varför det är så kallt nu när dagens temp är helt ok i jan/feb? Blev den kortare vägen till jobbet och en längre hem. Dock inte så lång som igår men det är en anings väl kallt. Väl hemma fick det bli frystömning för jag orkade inte gå till affären och handla något att äta. Vilket gör att jag behöver ta vägen förbi affären till jobbet i morgon. Iaf om jag vill ha frukost och lunch. Planen är hel dag men ligger jag bra till så smiter jag så snart jag kan. Blir iaf ingen lång dag. Men nu ska här sovas i kvadrat. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar