Öland

Öland
Solnedgång

måndag 26 november 2018

Med lite tur så

Vaknade före maken väckarklocka och lät bli att somna om. Kom på att jag var tvungen att kolla att lite ekonomiska saker också innan jag kunde gå i morse. Men det såg ok ut. Blev inte kortaste turen men inte den längre hellre. Var hyfsat kallt och min mössa låg i bilen som maken hade. Tur det är luva på jackan iaf. Varmt var det väl inte men inte så kallt som det kunde varit.


På jobbet reder man ut en sak och hittar fyra nya saker som behöver fixas till. Den mest akuta blir gjord i morgon. Nyckelpersoner kunde inte idag. Åt rester idag också. Tur att det är gott men det får räcka snart. Dagen fick bli normal dag. För det var strålande sol hela dagen tills man slutar får då skymmer det. Hann inte ut på lunchen. Dock så har vi bestämt att i morgon får det bli en snabb promenad på lunchen. Kallt eller ej. (Fast bara därför regnar det väl.)


Mötte upp maken i en affär som stängde 10 min senare. Men de hade inte vad vi sökte. Fortsatte till affär som hade öppet längre. Hittade något som får duga. Dock behöver vi fixa lite i helgen för att det ska bli bättre. Ni får se när det är klart. Därefter så fick maken släppa av mig längs vägen hem så jag fick min promenad. Givetvis tappade jag vanten någon gång under turen och upptäckte det inte förrän handen var stelfrusen. Dock har jag fått en del pokemon spelande vänner som messade lagom till jag hade gett upp och kommit hem att den var funnen. Ska få den i morgon.


Bestämt mig för att rensa kylen lite så det fick bli lite av det som fanns. Men i morgon får jag allt köpa lite nytt. För jag får nog trots allt slänga lite. Det får jag lösa i morgon. Nu ska jag bara vara en stund innan jag lägger mig. Kanske äta en pepparkaka eller två. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar