Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 21 november 2018

Äntligen hemma

I måndags morse var det till att stiga upp tidigt och få ner det sista i väskan. Det blev till slut bara ryggsäcken och inte två väskor. Gällde ju bara en natt. Klarade dessutom av att få med mig allt jag behövde denna gången. Fast det fick bli en snabbis ute på byn innan allt var nerpackad. (Och det enda jag inte fick med mig alternativt tappade på vägen var min bläckpenna. Men det finns tack och lov andra pennor.) Blev upplockad straxt före 07.


Resan ner till flyget gick bra men det var en del småstrul innan vi lyckades checka in och ta oss igenom säkerhetskontrollen. Gick runt lite innan vi satte oss ner. Kollegan för en kopp kaffe och själv nöjde jag mig vatten. Flighten var dock en dryg halvtimme försenad innan vi lyckades lyfta och därmed lika mycket sen när vi landade. Så i stället för att åka till leverantören och starta upp möten som vi skulle ha på tisdagen fick vi åka till hotellet och checka in.


Blev till att jobba en del och därefter blev vi hämtade för lite mat. (Jag hann dock se till att få en liten promenad emellan. Inte mycket och inte långt men iaf röra på mig.) Jag var smart och tog bara en sallad. Vi fick dock en förrätt som var stor nog att funka som middag den också. Var ytterst tacksam för min sallad för jag orkade nästan att äta upp allt. Det blev en del prat om onsdagen samt förändringar och förbättringar. Tillbaka till hotellet för att sova i kvadrat.


Hade planer på att sticka upp tidigt och se till att få en riktig promenad men kunde konstatera att jag behövde sömnen bättre när det väl var morgon. Frukost, utcheckning och man blev hämtad för transport till fabriken. Vi började tidigt och var klar ca 10 min vi var tvungna vara klara för att hinna till flyget hem igen. Vi hann och kom igenom säkerhetskontrollen. Väl igenom var det till att leta rätt på något att äta innan planet lyfte. En macka och en flaska senare var det dags att leta rätt på gaten. För att vänta på boardingen som visade sig bli en dryg halvtimme försenad.


Vi kom ombord, planet lyfte och tog oss till Kastrup. Sen var det till att rusa till bilen och försöka komma hem så fort det var möjligt. Runt 00,30 klev jag genom porten. För att smyga in, borsta tänderna och göra mig iordning för att sova. Makens klocka ringer ju runt 05,15 sen sov man inte mycket. Tog det dock lugnt en stund efter han åkte innan jag gjorde mig iordning och gick till jobbet. Började en dryg timme senare än normalt och jobbade bara en halvtimme längre. Så det blev lite minustid. Men det fick vara värt det.


Tog mig en rejäl promenad på vägen hem. Dels för att komma ikapp en del av de förlorade stegen men också för det var en aning kallt. Fick trots det bli en promenad till en stund senare. Men nu är thermokjolen provad och vinterjackan framtagen. Hade tom på mig vantar och mössa. Fast då var det å andra sidan rätt ok ute. Var dock hemma igen inom 40 min. Nu ska pc-n slås ihop och jag sova. Ligger lite back. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar