Öland

Öland
Solnedgång

lördag 9 augusti 2014

Vardag snart igen

Så var semestern slut för denna gång. Har varit ledig rätt mycket. Bara gjort lite småsaker som när man la ihop det blir en hel dag. Trots det har jag ändå haft en rad hellediga dagar. Eller lediga och lediga. Med allt v har att göra med huset och trädgården lär jag inte få helledigt de närmaste 5 åren.


Igår gick jag ner till busshållplatsen i Köpingsvik. Tog bussen till Kalmar och därefter till syrran. Detta innan barnen skulle hämtas på dagis. Lille Tore brydde sig inte om någon annan än mamma. Emma kompenserade med att bry sig bara om mig. Tore håller på att skolas in på dagis. Något han inte tycker är speciellt  bra. Helst skulle han vara med sin mamma hela tiden.

Passade på att visa Emma alla olika löv de har i trädgården. Det finns en hel del olika lövträd. Kan ju vara bra om hon lär sig några sorter iaf. Vi får se hur många som hon kommer ihåg till nästa gång. Sen har hon varit på teater. Pettson och Findus. Farmor var snäll och tog henne med på detta. Maken som också gillar dessa figurer kanske skulle få gå också? Fast jag vet inte om jag har lust men Emma kanske kan gå på en repris eller kanske jag kan låta dem gå nästa år.


Idag har det tvättats, grävts, två hyllplan fixade, fått halva bilen packad och så allt det där som inte syns men ändå ska göras. Dock har det mest intensiva och effektiva idag varit flugjakt. Bara en återstår och innan jag sover lär det var färre. De har varit väl envetna idag.

Vi satte ju upp solcellslampor i trädgården häromkvällen. Nu när det är mörkt ser man hur krokigt det blev. tur de inte sitter på sina slutgiltiga platser. Sen skulle vi nog ha ett gäng till. Får se om det finns några kvar nästa gång vi är i den affären.


Nu är det sängen som hägrar. Måste se till att vara pigg på måndag. Kanske kan stoppa förkylningen som är på g också? Den som lever får se.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar