Öland

Öland
Solnedgång

söndag 17 augusti 2014

Planer för nästa vecka,

Nu kommer tre intensiva veckor. På jobbet börjar det inte förrän på onsdag em. Det innebär långa dagar. Denna veckan som kommer behöver jag dessutom städa klart lägenheten i Ljungby och få med mig det sista därifrån. Med lite tur är det bara fönster kvar att putsa. Tjejen som har lånat den skulle städa en del i fredags. Vet ännu inte vad hon har gjort. Men det får jag också veta i veckan.

Tisdag tänkte jag fylla bilen med allt utom lamporna, pallen och fönsterputsutrustningen. (Om nu inte fönsterna är putsade också.) Städa så mycket jag hinner samt ta en snabb fika i Ljungby med kompis innan jag åker.

Onsdag får jag lov att organisera i nya lägenheten. Någonstans måste jag ju få plats med prylarna.

Torsdag, putsa så många fönster som jag hinner och kan för väder&vind. Samt ta med mig allt hem utom lampor och pall. (Jag når inte att ta ner dem själv. Är för kort.)

Fredag åker jag hem.

Lördag, då ska tvätt, inköp osv fixas för på söndag har maken lovat att följa med till lägenheten i Ljungby för att montera ner lampor. Med lite tur ska vi kunna lämna nycklar osv då också. För veckan är efter pratar vi 12 timmars arbetsdagar. Inte torsdag och fredag men beroende på utfallet av de första tre dagarna kan det bli än längre dagar. Annars tar jag ledigt efter lunch på fredagen.

Nu dags att förbereda så mycket jag bara kan för veckan som komma skall. Sen sängen, det gäller att sova lite i förebyggande syfte också.

5 kommentarer:

  1. Som dom säger i texas; har du gjort allt det är det inget skryt.
    Glöm inte att låta själen komma ifatt kroppen ibland.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är också inplanerat. Får jag inte rätt vila så lär det gå åt skogen och det har jag inte tid med närmaste månaden.

      Radera
  2. Jösses, jag blir trött bara av att läsa allt du gör/ska göra...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Trött lär jag också vara men förhoppningsvis inte värre än att jag hinner med. Och ev fuskar jag och börjar redan i kväll.
      Dessutom ska jag hinna fika med två olika väninnor vid två olika tillfällen. Fast jag kanske inte hinner hit så ofta eller mycket.

      Radera
  3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera