Öland

Öland
Solnedgång

söndag 17 augusti 2014

Nähä

Igår skulle vi först till min bror och fira att han hade fyllt år. Men då det både var triathlon i Kalmar och något veteranbilsrally med kungen på Öland igår fick vi åka lite tidigare. Bara i fall att. Detta gjorde att vi hann runt IKEA också. Innan kalaset. Nu skulle vi inte handla utan kolla, mäta, prova osv. Lite följde med trots allt. Fick en kastrull till att koka ägg i.

Väl hos bror min så skulle vi sitta ute. Tur han har tak över sin uteplats. För jisses som det regnade av och till. Passade på att hjälpa hans sambo att vattna hennes krukväxter. Var ju bara att sträcka ut i regnet och så fick de vatten.


Efter några timmar gav vi upp och åkte hem. Då alla övergav dem samtidigt, passade de på att åka och handla på Öland. För att därefter få en fika här. Maken grävde en aning samt flyttade jord. Själv pysslade jag med tvätten. Lite var jag ute och höll honom sysselsatt.  Med betoning på LITE.

Dock har han inte lyckats att få igång modemet till min dator. Dock har jag lyckats att få min mobil att agera modem. Vilket innebär att mycket kommer jag inte vara ute på nätet i veckan som kommer heller. Men maken skall till min lägenhet nästa helg en dag. Han skulle försöka fixa det då. Funkar det inte då heller går jag in och skaffa ett annat modem.

Nu ska det sista packas. Och ev hinner även jag få en matbit i mig innan jag åker. Vill inte åka försent än eller tidigt på måndagsmorgonen. Behöver få ordning på rutinerna först. Sen är man rätt trött efter att ha kört 2,5 timme också. Vill inte somna vid ratten. Mot väskorna.

1 kommentar: