Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 28 augusti 2014

Helt tom

Idag känner jag mig helt tom. Efter att ha blivit reviderad i dryga tre daga på jobbet av tre revisiorer känner man sig överkörd av en ångvält. Det som gör att man ändå trots allt inte klappar ihop är att man vet att huvudrevisorn är precis lika slut.


Vi har bytt revisionsteknik vid årsskiftet. Vi borde ha varit mycket duktigare på det vid det här laget än vad vi är. Men efter denna veckan känns den nya tekniken mycket bekvämare. Ca 95% av alla frågor vi fick är samma som jag ställde på mitt förra jobb när jag utförde dem. Med andra ord kan jag fortsätta som innan och bara lägga till de 5% som jag saknar. Så här ska det revideras. Men först lite vila.


Igår när jag kom hem från jobbet var jag så trött att jag bestämde mig för att ta en promenad för att rensa hjärnan. Letade i ca en halvtimme efter mina skor. Tills jag kom på att jag hade fått med mig hem arbetsskorna. Mina skor stod kvar på jobbet. Tur man har flera par. I morse saknade jag min kofta. Den hängde på stolen på jobbet när jag kom dit..... Imorgon ska jag smta så snart jag kan.


Men nu ska jag återta på mig skorna och ta en promenad. Ska kolla om en väninna från den tid då man var ung och vacker är hemma. (Hon bor något kvarter bort.) Numera är man ju bara och.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar