Öland

Öland
Solnedgång

lördag 13 maj 2017

Oj då

Missade visst gårdagskvällen. Men det berodde på att internet inte tyckte jag skulle vara ute och surfa runt. Gårdagen blev inte många extra knop gjorda. Fick ihop det som skulle och lyckades få lite till men sen gav jag upp och gick hem. Hmm en hel halvtimme innan flexen började. Så det blev inte jättetidigt.


Hann nästan hela vägen till lägenheten innan maken kunde plocka upp mig. Kom alltså hemåt i hyfsad tid. Lyckades hålla mig vaken till straxt före Nybro men sen sov jag hela vägen hem. Helt slut. Piggnade till lagom hemma. Bara att packa upp väskorna, köra igång första maskinen med tvätt. Sen blev det till att åka ner till Borgholm och få ihop några km.


Väl hemma var det bara att hänga upp tvätten och sedan slogs jag med internet. Kan säga att jag förlorade men jag sov tidigt och vaknade därmed tidigt idag. Vilket var nödvändigt med tanke på att tid hos frissan var bokad. När jag var klar och maken blev klippt fixade jag lite te till mig och kaffe till maken. Därefter fixade vi present till min yngre bror med sambo. Han fyllde i april och hon fyller i juni men ville bli firade tillsammans. Lägger ihop med mina föräldrar och andra bror så blev det en lite rejälare present istället.


Sen behövde maken besöka bilreservdels affären. Jag passade på att besöka bilförsäljare. Kan säga att 10 veckor känns som en lång ledtid. Tål att funderas på. Sen var det raka spåret hem. Jag körde dit men sen fick maken köra. Kan man passa på att vila lite när man ändå sitter still. Därefter har det inte blivit mycket gjort. En tur till affären för att köpa kött och grönsaker till middagen. Blev grillat med sallad.


Har även gått ner till Köpingsvik och vänt. Skulle egentligen inte ha gått så långt men passade på att spela lite pokemon under tiden och äggen tog slut. Var tvungen att gå ner och hämta fler. Man får dem ju inte alltid när man vill. Nu ska sista tvätten fixas och armbandet laddas. Därefter är det sova som gäller. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar