Öland

Öland
Solnedgång

tisdag 2 maj 2017

Det där med att få tiden att räcka till

Det är inte min starka sida precis. I morse var jag rätt seg. Hade behövt några dagars ledigt till. Men jag kom upp och iväg. Hann tom packa upp väskan innan som jag lät bli igår. Tänkte ta sovmorgon först så någon minut sen blev jag allt men det gick betydligt fortare att gå än det brukar. Valde den tjocka jackan i morse. Vågade mig inte på den tunna. Fick bära den på armen hem från jobbet. Hann mer än jag trodde jag skulle göra men så dök det upp en hel hög med mer jobb än jag från början trodde.


När jag attesterade tiderna så såg jag att jag hade väl mycket i både flexen och tidbanken. Tänkte med andra ord gå hem redan 16. Behöver jag upplysa om att klockan hann bli 17? Dock är det bara lite kvar på en fil och en hel kvar att göra. Men de tyngsta är gjorda och klara. Den det är lite kvar på är det inte mina siffror som saknas. Får snällt vänta tills jag får svar. Den som är kvar att göra kommer att ta mindre än en kvart att fixa. Behöver bara få den kvarten. Den behöver dessutom inte vara klar på drygt 2 veckor. Bara en 3,5 dagars revision emellan.....


Blev sittande en liten stund när jag väl kommit hem innan jag fick på mig träningskläderna. Maken följde med så det blev en tur runt Växjösjön idag också. Riktigt skönt att sträcka på benen. Den tunna träningsjackan var dock något tunn mot slutet. Fast då var klockan 21. Får försöka komma iväg en aning tidigare. Vi passade även på att handla lite mat inne i Växjö på vägen tillbaka.


Nu återstår det att borsta tänderna och göra mig i ordning. Inte ens att komma i säng i tid lyckas jag med. Nåväl får göra ett nytt försök i morgon. 6 timmar är en aning väl lite sömn om jag ska funka bra. Och det är ett måste de närmaste veckorna. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar