Öland

Öland
Solnedgång

måndag 8 maj 2017

1/4 avklarad

Vaknade en god stund före makens väckarklocka och trodde jag hade försovit mig. Fick tack och lov ligga kvar en stund till. Vilket jag gjorde med nöje. När det väl var dags att stiga upp så gick det undan. Var på jobbet när jag behövde. Det var en hel del förberedelser som gjordes innan jag kunde hämta kollegan från Italien som skulle stötta. Fick i samma veva veta att revisorn hade lämnat huvudkontoret i väldigt mycket god tid. Eller typ 1,5 timmar före planerat.


Vi hann iaf komma tillbaka, hämta chefen och äta lunch. Chefen och kollegan fick lite tid att gå igenom en del tyckande och tänkande också. Startmötet höll vi typ 2 timmar tidigare än från början planerat. En del ändringar i schemat men nu ska det förhoppningsvis gå ihop. Vi klarade av rätt mycket idag innan revisorn tyckte det räckte. Såg till att få chefen presenterad för den i vårt team som han så här långt har lyckats att missa.


18,40 lämnades den italienska kollegan på hotellet och jag kunde lämna igen bilen och gå hem. Maken trodde jag hade rymt. När jag väl hade fått något i mig var klockan över 20,00 så det blev ingen promenad. Behöver nog se till att komma hem en aning tidigare i morgon så jag iaf kan få ihop någon halvtimma eller så. Å andra sidan ska jag vara tillbaka på jobbet till 23,00 i morgon för ytterligare ett pass på ett par timmar. Men då tror jag inte att jag vill gå. Även om det skulle ge bra med steg. Men sen ska man ju vara på jobbet i vanlig tid på onsdag.


En kollegan föreslog att vi skulle slå oss på turistbranschen i stället. Ordna 5 dagars bussresor med löfte om 4 säsonger. Detta i samband att det snöade. Vi hade vår i fredags, sommar i lördags, höst igår och idag vinter..... Borde gå bra? Nåja, det blir nog bra väder igen. Men jag ser helst att det iaf inte regnar när jag ska till jobbet denna veckan. Vara värd för en revision blöt känns inte lockande. Nu ska jag sova så jag orkar med morgondagen. För även om huvudet var förhållandevis fräscht är inte säker på att det håller i sig hela veckan. (Och jo vi tror att det gick bra idag men vi är inte säkra.) God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar