Öland

Öland
Solnedgång

söndag 21 maj 2017

Inte har jag blivit frisk precis

Men jag kan stå på benen. Febern är nu borta så länge jag går på febernedsättande iaf. Dock bubblar det i luftrören när jag andas. Och nej jag har inte varit hos doktorn. Tänkte se om inte hostmedicinen som redan står i kylen kan hjälpa. Annars får jag gå till VC nästa gång jag är hemma.


Maken vattnade ute och jag blommorna inne. Jag orkade också ta mig till affären så jag fick frukost. Lite sen frukost men iaf och jag tog bilen. Annars hade jag nog inte varit tillbaka än. Jag tom tog mig ner till Borgholm för att rätta min lottolapp och förnya den. Inte hade svenska spel tagit mina nummer under dessa veckor heller. Jag lovar att inte bli ett dugg ledsen om de väljer alla mina siffror.  Inte ens om de tar några på jokern samtidigt. Räcker väl med ett par antingen i början eller i slutet.


Blev en kort tur när jag ändå var där. Bra ställe att kolla om man orkar. Finns massa med bänkar att sätta sig och vila på. Konstaterade också att det var lika bra att köpa med färdig mat hem till middag. Blev kinamat denna gången också. Köper 3 smårätter och får inte bara middag utan även två matlådor. Sen får maken egen efter eget val. Fast denna gången var det inte lika bra tillagat. Så vi får se när det blir nästa gång. Tror nästan det får bli kroppkakor nästa gång för nu bör de nog ha öppet så man kan ta sig dit.


Nu är det åter dags att göra sig klar för natten. En ny dag i morgon och jag behöver ta mig till jobbet. Sen får vi se om jag fixar att jobba eller ej men gör jag det inte så vet jag iaf. Och jag hoppas hinna visa chefen ett par saker som han behöver kunna fixa när jag inte är där. (Och som tillhör chefsjobbet, därmed hans jobb. Rätt lätt men man bör ju veta om hur man gör och att man ska göra det.) God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar