Öland

Öland
Solnedgång

fredag 5 maj 2017

Gick ju nästan

Börjar bli bättre och varmare nu. Märktes redan i morse men man behöver hamna i solen, i lä eller iaf där det inte blåser för mycket. På jobbet är det en aning mer att gör än tid att göra det. Eller jag hade behövt 20 dagars veckor om det skulle gå ihop. Gör med andra ord panik sakerna och resten får vänta. Hann tom göra en del förebyggande idag. Alltid något!


Hade tänkt att åka hem runt 15 men mötet som skulle vara slut då drog över på tiden och under tiden damp nästa akutgrej ner. Kom iaf iväg runt 15,30. Alltid något. Blev ett kort besök på Ikea på vägen hem. Eller kort och kort vi gick ett varv och kom ut med varor för 30kr. Lite till maken och lite till mig. Ni ska få se senare eller en annan gång.


Och när jag ändå var i farten fick maken släppa av mig i Borgholm för att gå hem. Kom dock inte så långt innan maken ringde och efterlyste mig. Just då hade jag inte en susning om var jag var mer än att det var mellan Borgholm och Köpingsvik längs vattnet någonstans. Tyckte han ge mig iaf en kvart till att ta mig fram till Köpingsvik. Jag behövde en anings längre tid men jag hittade fram iaf.


Väl hemma var det till att fixa till det nödvändigaste och ge fåglarna lite mat. Men de tycker jag är slö. Får se om det finns något kvar i morgon. Nu tänker jag borsta tänderna och sedan sova. Tvätt står på schemat i morgon och ev göra något i trädgården. Gräva ner/ plantera syrener. Om vädret tillåter men först sova. God natt


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar