Öland

Öland
Solnedgång

måndag 29 maj 2017

Full fart söndag och inte

Vaknade som om jag skulle jobba. Det skulle jag dock inte så det var bara att krypa ner och vila lite till. Gjorde inte ont någonstans. Visste dock att det var en del att göra och att skulle vi hinna med allt så skulle man inte ligga kvar för länge. Klockan 11 var allt hemma fixat och jag behövde förnya mitt lotto osv nere i Borgholm. Blev till att åka ner lite snabbt och vända. Väl tillbaka hade maken gjort klart sitt och tom packat bilen. Bara maten kvar.


Resan gick bra tills vi kom till bron ungefär. Där tog det tvärstopp. Vi kunde inte förstå då hur det kom sig. Idag var det lättare när man läste tidningen på nätet. Det var alltså dags igen och tack lov verkar det mest ha blivit plåtskador. Tänk att man ska ha så bråttom.  Det fick bli lunch när vi äntligen kom över till fastlandet. Kanske inte drömlunchen men mätta blev iaf jag. Sen var det raka spåret till mamma för att fira morsdag. Blev visst mosters dag också. Emma och Tore var också där så det blev rena kramkalaset.


Mamma trodde hon fick två böcker av mig.  Men se det var fel. Det var böcker till henne från hennes yngsta syster. Jag fick dem med mig när jag var hos moster sist. (Nu ä det bara två kvar att räcka över. Men de vill jag läsa först.) Hennes presenter var små och inslagna. Små söta och totalt onödiga men kul. När hon tröttna på att damma dem kan hon ge dem vidare till någon annan. Efter att ha pratat strunt en bra stund så var det dags att fortsätta.


Det var dags att lämna över makens dotters present samt hennes sambos. Han fyllde några veckor innan. Hans roligaste var tavlan där det stod något i stil med "Don't grow up! It's a trap!!!" Sen lite annat kul. Dottern fick halsband med armband. Allt i en stil som jag också skulle kunna tänka mig. (Om det nu hade varit helt tokigt.) När vi köpte presenterna till sombon hittade jag en tavla jag så smått funderar på om jag inte vill ha. "Mirror, mirror on the wall. What a heck happened?". Lite typ så är det ju.


Blev sittande till runt 19 innan vi åkte vidare till lägenheten. Dags att jobba idag. Var lovat regn idag men än har vi inte sett något. Så mer om denna dag blir det i morgon. Får bli en dag efter tills jag är ikapp. Hann med att lova Emma att hon kan få min gamla mobil. Så syrran kan nu skaffa kontantkort så tösen kan nyttja den också. Tänker lämna in den till mor min nästa gång jag passerar. Syrran, följande länk kan du visa sonen din. För detta måste han ändå gilla! Nu vet du vart Ni ska åka på semester.....God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar