Öland

Öland
Solnedgång

måndag 15 maj 2017

När man inte riktigt tänkte efter

Vaknade nästan en timma före väckarklockan. Låg dock kvar och läste på nätet. Ville inte väcka maken med att stiga upp. Hann med en del innan jag gick till jobbet också. Väldans skönt väder ute var det så idag hade tunna jackan funkat redan på morgonen. Väl på jobbet kunde man fundera på hur jag har planerat veckan. Alla möten idag och i princip inga i resten av veckan.


Fick en del annat gjort trots detta. Hann tom ut en kort runda på lunchen. Men usch så jobbet att gå in och sätta sig i ett rum utan utsikt därefter. Sista mötet skulle vara en halvtimma. Men vi hade inget att diskutera så vi gjorde det i en hel timma! Kommer dock att ändras framöver. Det bästa är dock att chefen är efter dagens möte ägare av det. Och jag har ett mindre att fundera på.


Kom nästan iväg hem när jag skulle. Men bara nästan. Skulle ju in till Växjö och handla present till makens dotter som fyller år nästa måndag. Har hat idétorka på vad vi skulle hitta på så planen var att ha veckan på oss. Det problemet är numera löst. Tog tunna jackan när vi åkte och den var väl varm den med. 17° och vindstilla så var det inte kallt. Blev visst en tur runt sjön också samt Linneparken.


När vi ändå var i farten passade vi på att handla mjölk och riskakor. Det första till maken och det sista till mig. Maken hade hunnit äta innan vi åkte och jag fick göra det efteråt. Kunde konstatera att den ena brödkakan skulle jag nog inte äta. Den hade gröna fläckar och kändes inte så aptitlig. Tur jag hade annat bröd också.


Nu är allt fixat och det mesta förberett för morgondagen.  Ska upp en halvtimma före maken i morgon så jag hinner duscha och tvätta håret innan han behöver badrummet. Dags att sova med andra ord. Hoppas på lika fint väder i morgon så det kan bli en tur runt sjön i morgon också. Sjön i Alvesta vill maken inte gå runt. Är visst ett antal mil bara... Näpp sova var det. God natt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar