Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 31 maj 2017

Dagarna tre

Hmm blev inget igår. Skulle bara vila en liten stund. Hm vaknade 4 timmar senare av att jag behövde borsta tänderna och sova mer. Klockan var visst 23 också. Så väldans pigg är jag numera. Men om vi börjar med måndagen. Så var jag upp långt före maken så när han steg upp var jag duschad och klar. Gick dock inte till jobbet förrän efter honom. Eller jag gick en bit och kom på att jag skulle ju ha bilen med mig för att parkera den på jobbet. Nåväl en promenad fick jag och i tid till jobbet var jag.


Någon timma före lunch så dog min jobbmobil. Inte ens den avdelningen som hanterar dem fick igång den. Blir/blev utan mobil ett antal dagar. Jag har allt i mobilen och är därmed helt handikappad. Har heller ingen fast telefon så nå mig kan de inte. Och jag kan inte nå någon heller om inte mejlen räknas. Inte kan jag ta bilder och mejla till leverantörerna vid problem heller. Allt detta får nu ledningen göra åt mig. Jag har ju ingen telefon! Jag påtalade dessutom att den håller på att ge up helt nu redan för en vecka sedan. Samt att batteriet var dåligt redan för ett par månader sedan. Och ingen reservtelefon finns.


I ren tjurighet gick jag hem redan 16 i måndags. Fick en halvt ok promenad innan maken kom. Inte tillräckligt men det fick duga. Maken lyckades dessutom missa tåget så vi mötes i affären när han väl kom med ett. Hem och laga mat samt pyssla med egentligen ingenting av värde. Igår tog jag dessutom sovmorgon och passade på att äta lite mer på flexen. Har ju ändå ingen telefon. Har trots detta lyckats att göra en del. Sen gick jag hem redan vid 16 då också.


Gårdagen fick jag inte mycket mer än lite mat i mig innan jag som jag skrev i början bara skulle vila lite. Jag är dock en aning piggare nu. Sen har det regnat idag och pollenet har lugnat sig betydligt. Jag andas en aning bättre också. Tog sovmorgon idag med. Jag misslyckades dock med att gå hem redan 16. Det blev normal tid för mig. Ingen minus flex idag inte. Får hoppas på bättre resultat i morgon.


Dock blev det en promenad idag. Halva sträckan fick jag sällskap av maken. Han har dock varken bra jacka eller skor för promenad med sig. Sen var det bara att knata på. Ebba med flock är inte hemma så vi kan inte ta ett varv ditåt och låta maken vila lite medan jag fortsätter med Ebba som sällskap en bit. (Jag tror iaf att jag skulle kunna få låna henne lite.) Nu återstår tandborstning och sova. Behöver komma upp tidigt och förbereda så jag får allt med mig i morgon. Det regnade så pass i morse att mina skor inte hade torkat utan jag fick ta jobbskorna hem. Behöver komma ihåg att få dem med mig i morgon. Kanske skulle packa ner dem redan. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar