Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 11 maj 2017

Då var årets avklarat

Kan inte påstå att man precis sprudlar av energi. Det tar på krafterna dessa revisioner. Men jag kom upp, jag var i tid på jobbet. Städade undan de mest akut uppgifterna innan vi startade dagens revision. Det blev en hel del springande. Men vi fixade det. Kan ju säga att vi hade en snäll revisor. Jag hade betydligt fler avvikelser i mitt block än han hade. Jag hade dessutom några större som han inte ens nämnde. Å andra sidan tyckte han att jag var för tysk i min bedömning. Dvs för hård.


Nåja, om jag då lyckas att få åtgärder på de interna som jag utför så borde vi bli väldans bra inför uppgraderingen nästa år. Efteråt var jag rätt slut. Platschefen var dock väldigt nöjd. Hade ett möte knappt en timme senare. Första halvtimme klarade jag av men sen fick jag be en kollega om lite hjälp. Kafeterian på jobbet skulle stänga och jag behövde energi. Men kollegan sprang gärna och fixade lite åt mig. Det är jag evigt tacksam. Fixade sedan resten av dagen och ytterligare lite städning.


När det var dags för hemgång hade det börjat regna. Bara på med regncapen. Dock frågade en annan kollega som precis skulle köra om jag verkligen ville gå. Jag föll för frestelsen och tackade jag till skjuts. Det gjorde inte det minsta ont att få det! Var ju torr när jag kom hem. Blev bara mackor att äta idag. Orkade inte fixa till något mer avancerat. Hade dock mer grönsaker på mackan än det var bröd och ost. Straxt efter tog vi oss en tur till Växjö och ett varv runt sjön. Regnade väldigt lite men vi tog paraplyet under armen för säkerhets skull. Blev inte blöta men kanske en aning fuktiga.



Väl hemma tog jag ett mycket kort varv för att få till de sista stegen som jag önskade mig. Råkade visst stanna till vid godisaffären. Gick inte tomhänt därifrån heller. Har plockat fram väskan inför helgen. Ska bli skönt med lite helg nu. Dock dags för att klippa håret på lördag fm så någon sovmorgon blir det inte tal om. För som vanligt har jag valt att ta första tiden. Men det blir inte många knop iaf. Nu ska jag iaf borsta tänderna och sova. Har visst kallat till möte i morgon. Kanske är bäst att vara lite klar i knoppen då.... God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar