Öland

Öland
Solnedgång

lördag 20 maj 2017

Lat dag

Nope, gräsmattan är inte klippt men jag har tömt tvättkorgen och fått allt torrt och hopvikt. Jag sov dock varken före eller efter. Vilade dock en stund i solstolen väldans varmt och skönt. Väl varmt och skönt efter en stund. Orkade tom rensa bort lite gräs ibland buskarna. Det var dumt. Maken fick för sig att vi skulle klippa buskarna. Han fick hjälp med en halv sen fick han göra resten själv. Jag gick in och vilade.


Fick bli tacopaj till middag i dag. Hade allt hemma och det mesta var redan klart. Behövde bara skiva tomaterna och osten som skulle ligga på. Var klart i ett nafs. Blir några portioner till jobbet också.I morgon är planen att det blir filé och ris. Har jag tid och ork ska jag försöka hinna göra några portioner med spagetti och köttfärssås till lunchlådor. Trist mat men det är ok att frysa och sedan värma för att äta.



Efter mycket om och men blev det en tur till Borgholm och crusingen. Var där något tidigare än vi brukade. Inte så varmt därnere så vi gick ett långsamt varv och sedan hem igen. Eller maken fick köra hem efter att ha släppt av mig längs vägen. Orkar inte gå som innan jag fick feber men halva sträckan och dubbla tiden så funkar det någorlunda. Ska jag orka gå till jobbet på måndag är det lika bra att jag testar att gå sträckan också.


Nu ska tänderna borstas och jag ska sova. Hoppas vara piggare i morgon. Skulle vilja komma igång betydligt tidigare i morgon. Behöver vattna blommorna också samt en del annat. Förutom att laga mat då. Skulle gärna gå 6 km eller så också. Men först sova. Ska bara kolla vad det är som smäller ute. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar