Öland

Öland
Solnedgång

tisdag 16 maj 2017

Helt ok tisdag

Brukar vara den tröttaste och segaste dagen i veckan. Men idag var jag uppe en dryg halvtimme före maken. Hann tvätta håret och fixa till en del innan jag tog och vilade en stund. Har flex så det räcker iaf och har inte lust att skänka för mycket tid. Börjar nämligen närmar mig gränsen för vad man får ha när de helt enkelt tar allt som är över.


Hunnit att fixa några gamla saker som har legat och väntat på lite bättre med tid. Hunnit att dividera hur vi ska lösa lite problem som kan bli tämligen tunga om vi inte gör något drastiskt och det snabbt. Nåja en bit ser ut att kunna lösas värre med andra. Givetvis så poppar nya saker upp. Tämligen dumma saker som att glömma några processteg och sedan skicka prylarna till process utanför huset. Suck. Givetvis är det bråttom med dem dessutom.


I morgon behöver jag boka 3 nya möten. Ett till i morgon, ett till tisdag och ett till onsdag nästa vecka. Tydligen kommit till lite nya rutiner som jag hade behövt känna till. Så vi behöver komma på ett smart sätt att inte missa dem. Ett för att få en summering av läget. Hamnat i stå. Behöver förresten ett sånt möte till. Fast där väntar alla på mig just nu. Och då på att jag ska godkänna. Det nästa vecka är för att få till bra arbetssätt för att kunna släcka de mindre avvikelserna från revisionen.


Kom iväg hem från jobbet i tämligen bra tid. Iaf för att vara jag. Var nog hemma redan runt 17,20 eller något åt det hållet. Dock var maken inte sugen på mat ute idag. Fick bli ett par frallor. Därefter tog vi oss en tur till Växjö. Maken behövde lite vapen mot ogräset på de ytor vi inte vill ha det. Dvs uppfarten eller vad jag ska kalla det. Och var vi ändå där fick det bli en tur runt sjön också innan vi åkte hem. Var klara precis i tid för att regnet skulle börja.


Har förberett det mesta inför morgondagen. Ska tydligen regna. Frågan är om det tänker vara kallt också eller inte. Dvs kan jag ta regnkappan? Den är inte speciellt varm men inte heller kall. Nåja får sova på den saken. Och det redan nu helst. 3 dagar kvar denna veckan och förkylningen lurar runt hörnet känns det som. Hoppas på att den ska strunta i att komma om jag sköter mig bra. Hoppas kan man alltid. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar