Öland

Öland
Solnedgång

tisdag 15 januari 2013

Och snön den bara faller ner

Inte mycket, inte stora flingor men hela tiden. Och då blir det mycket snö också. Förvisso är det januari och det ska väl vara snö då. Men jag lovar att inte bli ledsen om man hittar blommande tulpaner ute i rabatterna redan i halva mars.

Å andra sidan så är snö bättre än regn och blöta fötter. Ljusare blir det också ute med snö. Är ljusberoende och nu är vi i den senare delen av mörkerperioden och det speglar sig gärna i humöret. Tyvärr. En eller två dagar med sol som jag har möjlighet att komma ut en stund och allt kommer att kännas betydligt bättre.

Förra veckan började de gräva för VA på och till tomten på Öland. Vi har dock inget bygglov än men det är ju kommunen som gräver så man får hoppas att de vet vad de gör. Får väl snart gå in på den bloggen och göra ett inlägg. Ska iaf träffa både bank och kontrollansvarig på fredag. Håll gärna en tumme eller två då om Ni kan och har lust.

Men innan dess måste jag få tummen ur och byta ut de röda gardinerna med en önskan om god jul. Ja eller om det står god helg men iaf. Vet bara inte vad jag ska hänga upp. Lite trist att ha samma som innan. Kontoret skulle jag kunna hänga upp de beige gardinerna. För där är väggarna gröna.

Fast i köket, vad ska jag hitta på där? Ett besök på Hemtex och nyttja ett presentkort eller två? Presentkorten hade jag egentligen tänkt att spara till huset nästan är klart. Eller så länge jag vågar utan att gå miste om dem. Nåja, får väl offra lite ändå antar jag. Jag har ju bara fyllt i enkäter som gav poäng som jag bytte mot presentkort. Får väl svara på fler.

Kanske skulle resa mig upp och leta rätt på gardiner till kontoret iaf. För så länge jag sitter här lär jag varken hitta några eller få några bytta. Den saken är i alla fall helt klar.

4 kommentarer:

  1. Självklart håller jag tummarna. Såna där presentkort är bra. Jag handlade för 415:- på Jysk, så den affären kostade mig 15:-

    SvaraRadera
  2. Perfekt med presentkort att handla för.

    SvaraRadera
  3. Håller tummarna. Några dagar med sol behöver man verkligen nu. Nya gardiner kan säkert muntra upp lite i alla fall

    SvaraRadera