Öland

Öland
Solnedgång

tisdag 29 januari 2013

Måste ta mig i kragen

Ända sedan julledigheten har jag haft en tendens att sitta uppe alldeles för länge om kvällarna. Måste ju ändå upp tidigt på morgnarna. Sätter tom väckarklockan på helgen för att komma upp före 9.  Brukar vakna runt 6 men därefter bara ligga och ha det bra i sängen några timmar.

I söndags fastnade jag för Poirot. Den slutar straxt efter midnatt. Och innan man har borstat tänderna och gjort sig ochsängen i ordning har klockan passerat 01. Då är det inte många timmar kvar innan jag ska upp igen. Nope det får inte bli fler Poirot.

Inte heller har jag fått upp gardinerna heller. Och just nu är jag för trött. Den enda räddningen är väl att jag tvingar mig att göra det om det ska bli gjort idag. Å andra sidan behöver jag lite vila också. Men jag får väl byta till helgen.

Igår var jag i Jönköping. Passerade A6 och IKEA två gånger. Och stannade inte för att köpa de sista två lådorna som vi behöver till våra filmer. Fast på vägen in till Jönköping vill jag inte riskera att bli försenad och på vägen därifrån ville jag bara hem.

Å andra sidan är det troligt att jag behöver åka dit på fredag em också. Men då har jag och en gammal väninna från gymnasietiden bestämt att vi ska ta en fika också. Evigheter sedan vi lyckades hitta tillfälle till att sitta och vara sentimentala. På fredag verkar det vara dags igen. Om nu inget inträffar som ändrar på det.

Om man nu ändå skulle försöka ta sig i kragen trots allt?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar