Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 9 januari 2013

Lite småklurigt

Har den sista veckan varit vaken länge men ändå vaknat efter några timmar. Typ mellan 2 och 5. Har jag haft tur har jag somnat om. Men denna veckan jobbar jag ju och då vara tvungen att vakna är inte lika roligt.

Kanske inte ska klaga har hitintills vaknat innan klockan har larmat. Men somnar inte före midnatt iaf. Nu börjat jag märka detta i huvudet på eftermiddagen. Man är tämligen trött och tom i huvudet då. Maken tar sig en tupplur i fåtöljen när vi kommer hem ifrån jobbet. Det vågar inte jag för då lär jag väl inte sova alls. Ska bli spännande om jag kommer upp överhuvudtaget i helgen.



Kartongen med julsaker har blivit nerburen. Medan lådorna med filmerna står kvar. Börja bli fullt i källarn och de saknar fortfarande siffror. Får bli en promenad imorgon em. Om jag inte kommer iväg innan de stänger ikväll. Hobby affären borde väl ha hoppas jag.



Har börjat med matlådor till jobbet. Det finns matsal på jobbet, inte speciellt dyr och egentligen inte dålig mat. Bara mat jag inte tycker om och så vällagad att man äter den med nöje iaf är den inte. Är lite trött på att betala för mat som är lika inspirerande som en torr ostmacka. Iofs är inte mina matlådor speciellt roliga de heller. Men frysen töms sakta på det som håller på att bli för gammalt.



Fundera på att sortera ut allt från skafferiet som maken inte äter. Bara behålla lite nudlar och pasta. Det enda jag lagar när han inte är hemma på ett par dagar. Döttrarna kan säkert äta upp ris osv...... Men det får bli en senare historia. Nu ska jag se om jag kan komma ut en stund. Somnar nog annars.

1 kommentar:

  1. Roligare saker finns det att lägga pengarna på än mat som man inte uppskattar. Du får ta och hitta något som du verkligen vill ha och sen använda pengarna du sparar när du har matlåda med dig

    SvaraRadera