Öland

Öland
Solnedgång

söndag 13 januari 2013

Hinner inte med!

Tiden den bara springer sin väg och det känns som jag inget får gjort. Eller är det bara jag som är van vid att hinna med så mycket mer......

Jag hann både iväg och fixa siffror i onsdags samt sova en stund i fåtöljen. Siffrorna var inte helt lätta att hitta. Vill ju ha lite storlek på dem också. Det största jag hittade var 2,5 cm. Hade egentligen velat haft 4cm. Men är glad att jag hittade. I sista affären 5 min innan stängningsdags hittade jag dem äntligen.


Det har varit värre med att hålla sig varken. Har mer eller mindre kommit hem, fixat mat, ätit och sedan somnat i stolen. Tack och lov inte mycket mer än 15 min men iaf. Det har ställt till det och det blev bara värre ju längre veckan har gott. Måtte jag komma i säng hyfsat och lyckas somna ikväll. Har en del möten i veckan som kommer. Behöver vara rätt skärpt i huvudet under dem. Å andra sidan har jag sedan länge lyckats att undvika alla möten som man bara sitter av......

Allt julpynt är nu nerpackat förutom gardinerna. De i köket och på kontoret här hemma tänker jag byta i morgon. De i vardagsrummet är mörkröda och enfärgade. De får sitta uppe tills jag hittar nya på hemtex. De är inte ens jul röda så det borde gå iaf någon månad till.


Till nästa helg tänkte jag försöka hälsa på lilla Emma med föräldrar. Hoppas bara inte syrran jobbar. Fick för övrigt ett kort på Emma i julklapp av just lilla Emma. Sitter på mitt skrivbord. Av dottern avböjde jag faktiskt julklapp. Hon fick 1600kr att leva på tills slutet på denna månaden. Kändes viktigare att hon hade pengar till mat än paket till mig. (Och jo hon fick lite extra av mig när vi träffades.)

Denna helgen har maken fått fixa min dator. Den la av i onsdags tror jag det var. Hmmm det var gamla drivrutiner. Har tydligen inte uppdaterat dem sedan vi köpte den 2008. Med lite tur kanske den överlever drygt 4 år till? Nu ska jag bara sortera in den rena tvätten, vattna blommorna och fixa ytterligare en matlåda. Lika bra att diska sedan också. Och ska det bli en hyfsad kväll så får jag lyfta på ändalyktan och sätta fart.

1 kommentar: