Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 23 januari 2013

Lördagen och till viss del söndagen.

Eller hur fort en 2 åring kan ta slut på en.

Tog en seg morgon för att se till att vara hos Emma med föräldrar lite lagom till lunch. Fast först skulle det lekas lite. Eller rättare sagt vi skulle dansa runt en stol. Kan tala om att jag behöver inte många varv innan jag är helt yr i huvudet. Fast det var inte så viktigt tyckte lilla Emma som tyckte vi kunde fortsätta dansa en god stund till.

Det var rätt rejält kallt så vi var mer eller mindre bara ute och matade fåglarna. Jag fyllde på holkarna och Emma hällde frön på marken. Tro vi lyckades dela ut ett kg solrosfrön. Men det var inte så få fåglar som blev lyckliga.

Emma skulle visa kalvarna och kossorna. Men de som råmade var hon inte så förtjusta i. Mata kalvar var desto roligare. Sedan fanns det en hel hög med andra dörrar som skulle visas upp samt vad som bakom. Hon har redan fått sin egna stol på kontoret i ladan. Med egna pennor och egen del av skrivbord. Hon var minsann så stor att hon kunde hjälpa sin pappa!

Vi var nog ute i runda slängar en timme trots allt. Emma sover numera inte en stund alla dagar. Och detta var en sådan dag. Fast jag måste erkänna jag behövde nästan sova en stund. Jisses vad man fort blir otränad på att leka med de små.

När det var dags för Emma att sova "lånade" hon en hund av mig. Den var så mjuk och trevlig. Och öronen kunde man göra en massa roliga saker med. Ska villigt erkänna att hon lånar den ett tag till. Och med lite tur märker inte hennes mamma när den går från lån till fått. Har nämligen fått förbud på att ge Emma mer leksaker.

Förvisso kom vi inte upp förrän till frukost. Emma kom inte in och väckte oss. Straxt innan jag kom upp och la mig hade hon tittat efter oss och tyckt att hon var ensam. Vilket gjorde att hon gick in till sin mor och la sig. Måste komma ihåg att lägga mig tidigare nästa gång!

Men vad fort förmiddagen gick. Vi hann iaf pyssla lite samt rita. Emma hade gjort en tavla till mig innan vi kom och den fick jag med mig. Man kan göra mycket med papper, sax, lim, pärlor och tråd. Även när man är två. Stickers var också något som man gillade. Så mer stickers har jag lovat att köpa till henne.

Tyvärr har vi en bit att åka så vi lämnade Emma med familj lagom till lunch. Ett snabbt stopp hos mina föräldrar. Eller ja det blev nog totalt en timme iaf. Men det är rätt skönt att komma hem innan detär alldeles svart ute. Vilket vi inte lyckades med iaf.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar