Öland

Öland
Solnedgång

söndag 13 oktober 2019

Ytterligare en helg borta

Förstår dock inte var de tar vägen. Tyckte jag precis har kommit hem från jobbet och så säger de att det är dags i morgon igen? Vem stjäl mina helger? Jobbade iaf till runt 15 i fredags för att köra hem. Var hemma så pass att jag hann få igång den första maskinen tvätt samt får den upphängd och till viss del trumlad. Sen var den dagen över.


I lördags lyckades jag med maskin två sen tog ättikan slut. Så några timmar pokemonspel, inköp av ättika och lite annat samt pantande av tomma pet så var jag hemma och kunde tvätta det sista. Då var de två första helt klara, ihop vikna och bortplockade. Hade plockat upp kött från frysen och fått en kasse med sötpotatis som behövde nyttjas. Fick bli gryta. Blev 5 matlådor. Två till maken och 3 till mig. Förutom middag både i lördags och i dag.


Denna dag har ägnats åt blommor, strykjärn, disk, mat osv. Plötsligt var det dags att åka. Förvisso en stund tidigare då jag skulle besöka föräldrarna innan ena broderns sambo skulle få en liten men välment födelsedagspresent. Hon fyller år idag. Grattis igen! Sen var det bara att fortsätta köra till lägenheten, Nu är alltuppackat och jag redo för sängen. Lika bra att inta den så man får lite vila. Annars är det väl måndag innan jag hinner blinka. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar