Öland

Öland
Solnedgång

söndag 6 oktober 2019

Ytterligare en vecka närmar sig sitt slut

Orkade inte upp så tidigt som jag hade hoppats på i fredags. Men upp kom jag och jag fick med mig det som jag hade förberett. Sen hade lite kunnat varit med om jag hade kommit ihåg det. Tex ett ombyte av kläder. Underkläder hade jag men byxor och tröja hade också varit bra. Var duktig och tog tre raster längs vägen. Så i stället för nästan 7 timmar så blev det därmed ännu fler. Men runt 17 var jag på plats.


Såg till att vi fick lite att äta, dottern och jag. En tur för att se till att det fanns mat till både frukost och middag på lördagen. En kortare promenad hann vi också med. Men attans så kallt däruppe. Jag som tyckte vi hade det kallt. Nåväl väl inne igen så blev det till att bädda upp. Dottern skulle jobba några timmar på lördag fm. Så det gällde att komma i säng i tid.


Medan dottern jobbade så gjorde jag detsamma. Ansåg mig vara klar straxt innan hon kom hem från jobbet. En tur så vi kunde handla sånt som är tungt och/eller otympligt såsom tex mjöl, socker, toa papper, tvättmedel osv blev inköpt och fraktat hem till dottern. Nu ska hon inte behöva frakta något sånt på bussen närmaste månaden eller två. Väl åter så passade vi på att äta en del innan det fick bli ytterligare en rask promenad. Hade ju inga extra kläder att ta till.


Trots att vi inte gjorde mycket blev klockan mycket innan vi kom i säng. Och inte heller denna dag blev tidig även om så hade behövts. Skulle ju köra hem och hämta maken för ytterligare en arbetsvecka. Klockan sprang och jag fick ta mig till övernattningslägenheten istället. Har precis hunnit packa upp det viktigaste. Och nu behöver jag komma i säng. Kan redan nu säga att i morgon kommer jag ha ont i kroppen. Att åka så mycket bil och få promenera så lite gör ont och i morgon ska priset börja betalas. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar