Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 3 oktober 2019

När man varit ute på äventyr

Igår innan lunchens var över satt jag i bilen för att åka på äventyr eller mer exakt besök hos leverantören. Dryga 5 timmar i bilen och man var framme. Ut och fixa lite mat sen tillbaka till hotellet för att jobba ikapp. Bara för att till slut somna av utmattning.


Idag vaknade jag som om jag varit hemma. In i duschen osv. Var klar en kvart före frukost. Ingen ide att ta någon promenad. Och efter frukost hade jag  ca 20 min kvar att borsta tänderna, packa det sista, checka ut osv. Sen satt man i bilen igen. Dock inte så länge. Räckte med en knapp halvtimme innan vi var hos leverantören.


Det blev dryga 7 timmar non stop möte. Där vi tom tog ett par mackor medan vi åt som lunch. Men vägen hem är lång och vi ville hem idag. Så det var bara att sätta sig i bilen och styra färden hemåt. I rusningstrafik bitvis. Så det tog lite längre tid hem, Men nu är jag iaf hemma. Behöver packa upp det som behöver tvättas. Sen packa ner det som ska med i nästa runda som går i morgon. Men i morgon ska jag förhoppningsvis hinna med att gå lite. Men nu det sista för ikväll så jag kommer iväg i tid. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar