Öland

Öland
Solnedgång

måndag 14 oktober 2019

Ny vecka

Och nya möjligheter. Fast jag hade uppskattat om en av möjligheterna var att man sov till väckarklockan skräller och inte vaknar en timme innan. Nåväl var duschad och klar innan maken vaknade. edan håret torkade till lite grann så hann jag samla ihop alla mina kofot och hänga dem på ett ställe. Lika med scarfarna. Och plötsligt var jag rätt sen. Hann dock fixa till lite frukost längs vägen till jobbet.


Väl på plats så blir det som alltid. Man hinner med sånt man inte hade en susning om medan man får stressa på sånt man trodde man skulle hinna med i godan ro. Hade dock lovat maken att vara hemma i hyfsad tid. Han ville shoppa med sällskap. Så nu är en del av hans lista inköpt men lite lär vi få ta längst vägen endera dag. Vi pratar alltså verktyg och annat i den stilen. Ingen kul alls.


Därefter blev det till att köpa bröd och annat att stoppa i magen. Dock fick han släppa av mig längs vägen så jag kunde medverka i två räder. I andra änden så det tog en anings längre tid än jag hade tänkt mig. Men steg blev det. Nu ska lampan släckas och jag sova. Och det förhoppningsvis en aning längre än i morse. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar