Öland

Öland
Solnedgång

måndag 7 oktober 2019

Brr

Fy bubblan så kallt det varit idag. Inte blev det bättre av att vara trött heller. Så i morgon tänker jag titta ut innan jag klär på mig för att gå. Är det frost då också får det bli thermokjol. Har inte hunnit tina från promenaden hem från jobbet än. Då har jag ändå varit hemma i 5 timmar nu. Eller iaf snart. Nåväl jag både var vaken och klar i hyfsad tid. Hade tom duschat och tvättat håret innan jag gick. (Fast det är sista gången för i år. Nu får det bli till att tvätta det i god tid innan sänggående så man slipper frysa hårrötterna av sig.)


Väl på jobbet hann jag med en aning mer än jag trodde och ändå trillade det hela tiden in mer än nödvändigt under hela dagen. Fick en to-do-list av chefen på vägen hem också. Hur tror hon att jag ska komma ihåg den till i morgon? Extra möten som kom till under dagen men som ändå kunde avhjälpas omgående. Mest för att det som hade tagit tid att få till redan var utfört. Tack chefen!


Gick hem medan det var ljust. Även om det var kallt i skuggan passade jag på att få till iaf 5km innan jag var hemma. Hade hunnit med en promenad till men idag fick filten vinna kampen om min uppmärksamhet. Rätt trött efter all bilåkning förra veckan. Får ta igen en del i morgon. Nu ska jag däremot borsta tänderna och sedan krypa ner och försöka komma ikapp en aning. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar