Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 15 maj 2014

ytterligare en dag

Som jag har tillbringat hemma. Fick dock en del uppgifter mailade hem. Dessa har jag bara tittat på. Behöver hitta mitt usb minne. Har en fil där som jag behöver. Ska översätta 4 rätt stor filer och för att förenkla behöver jag hitta en gammal fil.


Har dock fuskat lite idag och varit ute på en promenad. Hade jag klarat av att gå i en hyfsad takt hade det inte tagit mer än en kvart eller så. Nu är jag inte pigg så det tog näst intill en timme. Men frisk luft fick jag iaf.


Lurade iväg maken till affären för att köpa choklad och glass. Sen har jag ätit en liten ruta choklad. Har även varit och plockat in en rejäl påse med rabarber. Tänkte skära ner och frysa in. Kan vara bra att ha till vintern. Funderar på att plocka minst lika mycket till i morgonbitti. Innan jobbet. Behöver verkligen komma iväg i morgon. Kollegan var inte lika säker på det när vi pratade tidigare ikväll.


Den som lever får se. Nu ska jag se om jag kan krypa ner och få sova lite liggande. Eller om det ska bli fåtöljen i natt också.....

1 kommentar: