Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 14 maj 2014

Ligger fortfarande

Det där med att se till att bli frisk snabbt har inte heller funkat så bra. Nu börjar äntligen febern ge sig. Inte helt än men snart så. Har dock börjat hosta så lungorna känns som de tänker följa med luften ur mig. Gäller att hosta med stängd mun.  Enligt sköterskan på VC blir det bra med lite ljummet honungsvatten och alvedon.


Undrar om hon har läst raden där det står att jag har kroniska astmatiska bronkiter och enligt den sista läkaren jag träffade angående detta bör få hostdämpande?? Ok det är ju snart 10 år sedan men om ingen läkare har kollat så borde det väl fortfarande gälla? Nåja, det slutar väl med jour VC. På denna ort förstår jag inte varför jag ska vara listad hos en VC om jag inte är välkommen dit. Orkar dock inte gräva för djupt i det där.


Måste försöka komma iväg till jobbet i morgon. Har inte varit där på snart 2 veckor. Har förvisso en bra avdelning men de kan väl behöva lite support och stöd ändå. Ska bara försöka få lite sömn också eller får det bli sovmorgon. Har tur och kan göra mycket av mitt jobb hemifrån men inte allt.


I övrigt har det av någon anledning inte blivit mycket gjort alls. Jag som hade tänkt att städa denna veckan, åka till IKEA och en hel del annat. Men jag har iaf orkat att städa plånboken. Dvs alla kvitton är utsorterade och de som går att kasta är kasserade. Nu tänker jag smyga ner i sängen innan nästa hostattack kommer. För har jag bara väl somnat så tar det en stund att vakna av hostan....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar