Öland

Öland
Solnedgång

fredag 23 maj 2014

En ganska bra dag

Det har jag haft idag. Dels så hann jag förbereda mer än jag trodde från början och dels så var hälften av mötena idag avklarade tidigare än planerat. Att två stycken av dem åt upp den tiden och lite mer det kan vi tala tyst om. Hade egentligen tänkt sluta en anings tidigare idag. Det lyckades jag inte med som vanligt blev en kvart extra istället. Å andra sidan hann jag nästan klart med lite som jag trodde jag skulle få göra hemma i helgen.


Sedan fick vi en liten berättelse av chefen i ett ämne som jag tycker är intressant. Den är på engelska vilket också är bra för då försoffas inte den heller. Hann avverka en del mail som halkat efter. Fast jag som aldrig brukar ha mer än 5-10 mail som ska arbetas med har ändå ont i magen när det nu ligger nästan 60st.


Klarade mig hela vägen till macken som jag hade tänkt mig för att tanka. Var en hel del fina bilar ute på vägarna idag. Den ena finare än den andra. Mycket cabbade sportbilar. Hade kunnat byta till mig både den ena och den andra. Fast det är nog bra om jag låter bli. Bilen jag har nu är bra för den kan jag hålla mig inom fartgränserna. I de sportbilarna jag har sett idag så hade jag nog haft för tung högerfot.


Betydligt piggare har jag också blivit de sista tre dagarna. Har också varit nyttig och ätit sallad på lunchen hela veckan. Förutom i måndags då vi var på Charlies och åt så har jag ätit bara lätt och hyfsat nyttigt på kvällarna. Sen tror jag inte att ankbröst med grönsaker är speciellt dålig mat. Inte med tanke på att jag inte gillar sås.


Har även hunnit tvätta en maskin tvätt. Dock börjar jag få huvudvärk och jag vet varför. Buskarna som brukar ge det har börjat att blomma. Och tyvärr finns det sådana utanför lägenheten. Som bäddat för att ha ont i huvudet några veckor nu. Å andra sidan om jag jobbar mycket och håller mig hemifrån kanske jag kan klara mig nästan helt utan skallebank tills de har blommat över? Tror jag ska försöka med det.


Nu är det dags att krypa till sängs om det ska bli något vettigt gjort i morgon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar