Öland

Öland
Solnedgång

söndag 4 maj 2014

En sömnig helg

Jag fick fatt på läkaren i fredags. Eller rättare sagt hon fick tag i mig. Min medicin har utgått och därmed får man ingen ny. Fick en annan som ska testas. Gjorde detta efter att hämtat ut den i fredagskväll. Bättre sömnmedel har jag aldrig råkat på. Dock behöver jag hålla mig vaken också. Får väl ta den till kvällen och hoppas effekten håller i sig under dagen också. För hitintills så sover jag mer än jag lyckas hålla mig vaken när jag tar den.

Har alltså inte gjort mer än sovit denna helgen. Mamma fick ett besök på vägen från stugan och hem. Fick lite tabletter av henne som förhoppningsvis hjälper mig utan att jag somnar. Receptfria så jag hade kunnat köpt själv på apoteket. Men hon hade och behövde dem inte. Behövde packa inför en jobbvecka i Italien. Det har jag gjort. Men det gjorde att jag lämnade stugan tidigt och bara stannade en kort stund hos mamma. Pappa var som vanligt inte hemma.


Nu är det dags att fixa det sista. Ska upp väldans tidigt i morgon. På återseende i morgon om hotellet har bra internet och ork finnes.

1 kommentar: