Öland

Öland
Solnedgång

fredag 8 juni 2012

Stanford Comedy Club

Detta inlägg blir ett utan bild. Dock får Ni en länk av mig istället.

När jag kom hit till Kansas denna gång så var det samtidigt ett kvalitetsmöte här. Eller ska jag skriva konferans? Iaf var väldigt många kvalitetschefer inom koncernen här. Igår efter summeringen av detta 3 dagarsmöte, skulle det avslutas med middag och lite annat.

Lite annat visdae sig vara att middagen skulle ske på Stanford Comedy Club. Jag blev medbjuden :) Alltid trevligt när man får en chans at få se något som man antagligen inte hade kommit på själv.

Maten var helt ok. Troligen riktigt bra, dock inte min typ av mat. Framträdandet brukade tydligen hålla på en timma i normala fall. Igår höll showen på i nästan tre timmar. Publiken skrattade så den tjöt. Visst plockade Carlos Mencia många poäng. Dock handlade hela framträdandet om fördomar. Som tyvärr var rätt rejält klockrena även för européer.

Hos mig satte sig skrattet många gånger i halsen. Inte för att Carlos inte gjorde det hela på ett mycket underhållande sätt, utan mer för att mänskligheten inte har kommit långre. Och det är rätt tragiskt. Att man inte litar på folk i alla lägen beroende på dialekt eller utseende. Och ska dessa egenskaper verkligen ha så stor betydelse fortfarande?

Men får Ni chansen är detta ett mycket trevligt sätt att fördriva en kväll!

3 kommentarer:

  1. Fördomar får vi nog alltid dras med.
    Trevligt att umgås med mat och
    underhållning på jobbet.
    Ha det gott!

    SvaraRadera
  2. Fördomar har vi nog alla tyvärr

    SvaraRadera
  3. Låter trevlig iaf :)
    Ha en trevlig helg
    Kram

    SvaraRadera