Öland

Öland
Solnedgång

söndag 10 juni 2012

När man får mer än man ber om

Har lovat min man lite fler jeans. De jag köpte sist jag var här hade han krympt ur tills jag kom hem.LOvade göra ett nytt försök denna  gång. Detta gjorde jag idag. Två par blå och ett par ljusa samt ett par shorts. Men det vet han iget om än.



På väg ifrån köpcentrat jag köper byxorna på passera jag en enormt stor affär med fiskeprylar. Hade en önskelista var från mina bröder. Den yngstes lista har jag nu också fixat. Den andres önskelista gick det sämre med. Det var slut......



Utanför på ena dela av parkeringen hade de i dag bil show.  Dvs en massa gamla amerikanska bilar. Från mycket gamla till de som jag skulle tro är från början av 70-talet. Det är från denna parkeringen som bilderna i detta inlägg är tagna.



Som vanligt är jag sent ute. Det var mer än dubbelt så många bilar på denna parkering när jag kom. Men många hann försvinna medan jag var i butiken och letade efter fiskeprylarna. Många möte jag dessutom på vägen dit som jag antar var på väg därifrån. Fast det fanns mer än tillräckligt kvar för att jag ska vara nöjd.



Denna var lika skinande ren på insidan. Riktigt söt med sin lilla släpvagn eller vad det nu skulle föreställa.



Detta var nog den äldsta jag såg som inte var ombyggd. Fast det kan vara fel för så duktig på dessa bilar är jag inte!



Och jisses så rena de var i motorrummet! Skulle inte tro att det är lika skinande rent om jag öppnar min motor huv. Är var nästan samtliga öppnade så man kunde ser hur de såg ut i motorrummet. Väldigt många hade också speglar som låg under till så man kunde ser hur skinnande blankt var där också. Inte många som var renoveringsobjekt så att säga. Fast det fanns släpvagnar med reservdelar på så det lär nog finnas sådana också.



Men nu ska Ni slippa en massa gamla bilar på ett rejält bra tag iaf. (Tror jag.............)

God morgon på Er alla!

2 kommentarer:

  1. Många fina bilar. Kul att bara råka hamna på ett ställe var de visas upp

    SvaraRadera
  2. Snäll du är som handlar o fixar till andra. Snygga bilar!

    SvaraRadera