Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 19 december 2019

Nu, nu är det nära

Kom upp i morse med men ack så trött. Upptäckte efter en stund att jag stängt av väckarklockan men inte stigit upp. En morgon kvar sen kan man sova lite längre. Vilket antagligen betyder att man är klarvaken straxt efter 05 på lördagar och några dagar framåt. Hade inte så mycket inbokat idag och när jag var bokad var det på tre möten samtidigt när det var som värst. Och däremellan var det en hel del att göra. Märks att folk försöker rensa upp sina skrivbord.


Har också haft en dag då man funderar på vad folk egentligen tänker med samt hur. Ena saken fick chefen att skratta en god stund. Själv printade jag ut den vurpan och har som exempel på vad som händer när man inte är glasklar.


Skulle sluta tidigt tänkte jag så det slutade med att jag kom iväg en hel timme senare än tänkt. Affären jag hade tänkt besöka hann stänga innan jag ens hade slagit ihop pc-n. Fick bli den lite längre rundan med ett snabbt sopp i affären. Rejält med folk så det tog lite mer tid än planerat. Kom till slut till lägenheten. Åt och har förberett det mesta som ska med hem över ledigheten. Bara lite kvar och det ska förhoppningsvis ner innan jag släcker lampan. Vilket jag bör göra typ för en kvart sedan. Lika bra att säga god natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar