Öland

Öland
Solnedgång

tisdag 17 december 2019

En mindre

Kom idag också. Var på jobbet ungefär som igår. Och satt lite för länge mot vad jag hade tänkt mig. För ska jag ha en nedräkning av jobbtimmar kan jag ju inte jobba fler timmar. Då räknar jag ju fel. Några fler möten än tänkt och inbjudan till ännu fler. Fast då efter jul. Kalendern börjar bli full i januari också. Så lär inte rulla tummarna då heller.


Tog mig en rejäl runda hem också. Idag fixades dotterns julklapp. Vi har haft lite funderingar på hur vi skulle lösa den. För vi kunde inte beställa och få den skickad till henne. Och både få hem den och hinna få iväg den till henne skulle vi inte hinna. Så idag låtsades jag vara dottern och beställde den direkt till henne som jag hade varit dottern men betalade med mitt kort. Enda trista är att hon får se prislappen. Får leva med det.


Hann med att handla lite mer diskmedel till diskmaskinen och lite frukostkex. Sen hem och äta- Maten för morgondagen har jag också hunnit fixa. Och slå mig ner i soffan bara för att känna hur trött jag egentligen är. Så nu är jag kar för att krypa ner och dra täcket över huvudet. I morgon behöver jag stiga upp med en gång maken är klar i badrummet behöver tvätta håret och lite vill jag att det ska hinna torka innan jag går. Annars lär det vara typ -10° eller något med min tur. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar