Öland

Öland
Solnedgång

måndag 9 december 2019

En dag mindre

Så har veckan startat och första dagen är gången. Vaknade för tidigt och kunde inte riktigt somna om. Är med andra ord tröttare än trött. Blev iaf klar och kom iväg till jobbet till slut. Vet inte riktigt vad jag fick gjort men det finns massor kvar. En del surdegar är borta och andra har tillkommit. En leverantör som segat lite väl länge har vaknat och ville ha respit. Kände mig grinig så hänvisade till chefen och brist på befogenheter. Som såg till att komma med en vettig lösning. Gillar min chef.


Tänkte ha gått hem tidigare men det sket sig. Hann iaf fixa en av julklapparna som är kvar. Vi ska inte fira med mina syskon och föräldrar utan makens dotter med man kommer. Planen är att ha samtliga julklappar klara till söndag till syskonbarnen så de får dem när det är dags. Lämnar alltså in dem till mina föräldrar. 1 kvar av dem. Finns egentligen massor och ingenting att köpa till vederbörande. Men men några dagar kvar att hitta något. 


Inte orkat gå så mycket som jag hade velat men får ta igen det till helgen. Ska göra ett nytt försök imorgon efter jobbet. Passade på att handla något att äta. Så blev mätt och ska klara mig igenom en arbetsdag imorgon. Om jag får sova lite. Kanske skulle borsta tänderna och krypa ner? God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar