Öland

Öland
Solnedgång

tisdag 10 december 2019

En dag med mer att utföra än tid att göra det.

Vaknade och kom upp. Kallt som attans ute men friskt. Fick ta en lite längre stund till jobbet. Var ändå på plats en dryg kvart tidigare idag. Å andra sidan så började första mötet redan kl 8 och sen höll det på till 15. Lunch var något som man fick tugga i sig under tiden man jobbade efter 15. Fanns liksom inte tid. Och då jobbade jag ändå med mejlen under det ena mötet. Hade inte funnits en chans annars.


Kom iaf iväg från jobbet till slut. Mest för att en kollega tyckte att vi inte behövde vara sist kvar i byggnaden så vi smet samtidigt. Dock var det mest akuta åtgärdat. Det hade varit fint väder ute idag. Det vet jag för att jag var på besök hos leverantör några timmar och kunde då se den. Kallt var det också. Med andra ord var det rejält kallt när jag gick hem. Dock härlig luft. Tog en timme på mig. Man går betydligt fortare när det är kallt. För väl hemma hade jag gått ikapp det jag missade igår. Ligger tom lite före.


Väl hemma var det till att åka iväg och fixa några paket till. En halv kvar sen är alla klara som är tänkta att överlämna på söndag. Inte nödvändigtvis öppnade då men vi har lämnat dem. Kom tom ihåg att köpa tejp så vi kan tejpa ihop pappret. Ska fixa den sista halvan i morgon. Sen är det bara tre kvar. Men de får vi ta nästa vecka. Vad som återstår idag är att borsta tänderna och sova. Nackdelen med bara en macka till en mycket sen lunch är att huvudet är helt tomt nu. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar